Retsepti leidsin Toidutarest. Seda suppi olen kunagi varem ka tööl teinud suures koguses, kuid seekord tegi pisut vähem. Ja retsepti mugandasin pisut, kuna kõiki antud tooraineid polnud, siis asendasin teistega. Mina siis tegin supi alljärgneva retsepti järgi(antud kogusest saab 4-5 portsjonit).
Koostis:
4 keskmise suurusega kartulit
100g porrulauku
1 suurem sibul
1 kanapuljongikuubik
3 dl vett
soola, musta pipart
2 tl nisujahu
3,5 dl piima
200g riivjuustu
200 g kanafileed
värsket peterselli
Valmistamine:
Kanafilee küpsetada ja lõigata väikesteks kuubikuteks.
Pane suurde potti tükeldatud kartul, hakitud porru, sibul, puljongikuubik ja vesi.Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni kartul on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Sega väikeses kausis jahu ja piim ning lisa supile pidevalt segades, kuni supp pakseneb. Sega juurde riivjuust ja tükeldatud kanafilee . Puista peale hakitud peterselli.
Supp saab väga toitev ja maitsev. Kanafilee võib vastavalt maitsele asendada singiga(nagu oli originaalretseptis), taise sealihaga, mis tuleb kuubikuteks lõigata ja praadida või siis jätta üldse liha lisamata ja saab ülimaitsva lihavaba supi.
Koostis:
4 keskmise suurusega kartulit
100g porrulauku
1 suurem sibul
1 kanapuljongikuubik
3 dl vett
soola, musta pipart
2 tl nisujahu
3,5 dl piima
200g riivjuustu
200 g kanafileed
värsket peterselli
Valmistamine:
Kanafilee küpsetada ja lõigata väikesteks kuubikuteks.
Pane suurde potti tükeldatud kartul, hakitud porru, sibul, puljongikuubik ja vesi.Kuumuta keemiseni ja keeda, kuni kartul on pehme. Maitsesta soola ja pipraga. Sega väikeses kausis jahu ja piim ning lisa supile pidevalt segades, kuni supp pakseneb. Sega juurde riivjuust ja tükeldatud kanafilee . Puista peale hakitud peterselli.
Supp saab väga toitev ja maitsev. Kanafilee võib vastavalt maitsele asendada singiga(nagu oli originaalretseptis), taise sealihaga, mis tuleb kuubikuteks lõigata ja praadida või siis jätta üldse liha lisamata ja saab ülimaitsva lihavaba supi.
No comments:
Post a Comment