Sunday, March 20, 2011

Ananassi-kohupiimakook



Põhi:
1½ dl suhkrut
1 muna
2 dl jahu
2 dl kaerahelbeid
1½ tl küpsetuspulbrit

Täidis:
4 väikest purki konservananassi
3 muna

Vahusta või ja suhkur, lisa muna ja omavahel segatud kuivained ning laota taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Nõruta konservananassid ja jaga need taignapõhjale. Sega omavahel ülejäänud täidiseained ning vala ananassitükkide peale. Küpseta 200kraadises ahjus u 30 min.

Mina lugesin miskipärast, et ananassitükid tuleb panna kohupiimapeale, kuigi see tundus imelik ja kui kook juba ahjus oli ja retsepti uuesti lugesin siis selgus, et oli ikka kohupiima alla vaja panna. Aga sellegi poolest tuli ilus ja maitsev kook.

No comments:

Post a Comment