Koostis:
Põhi:
1 pakk Kalevi õuna-klii küpsiseid
50 g sulatatud võid
Täidis:
1 suur purk konservitud virsikuid
450 g (Farmi) toorjuustu
3 muna
3 sl kartulitärklist
1 sidrunit (mahl)
1 dl pruuni suhkrut
1 tl kaneeli
0.5 tl riivitud muskaatpähklit
Kate:
250 g hapukoort
0.5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Põhi:
1 pakk Kalevi õuna-klii küpsiseid
50 g sulatatud võid
Täidis:
1 suur purk konservitud virsikuid
450 g (Farmi) toorjuustu
3 muna
3 sl kartulitärklist
1 sidrunit (mahl)
1 dl pruuni suhkrut
1 tl kaneeli
0.5 tl riivitud muskaatpähklit
Kate:
250 g hapukoort
0.5 dl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
Valmistamine:
Purusta kliiküpsised köögikombainis ja sega sulavõiga. Suru lahtikäiva vormi põhjale.
Täidise jaoks võta virsikukompotist välja virsikud ja püreesta need saumikseriga (vedelikku ära pane, muidu läheb liiga vedelaks). Vahusta teises kausis toorjuust suhkruga, lisa ükshaaval munad ja sidrunimahl. Sega tärklis kaneeli ja muskaadiga ning lisa muna-toorjuustu segule.
Kalla täidis põhjale ja küpseta 175 kraadises ahjus ca 1 tund.
Küpsemise ajal valmista kate ehk sega hapukoor suhkru ja vanillisuhkruga.
Võta kook ahjust ning kalla peale hapukoorekate. Pane ahju tagasi ja küpseta veel 5-10 minutit.
Peale ahjust väljavõtmist pane vähemalt 3 tunniks kuni üleöö külma.
Purusta kliiküpsised köögikombainis ja sega sulavõiga. Suru lahtikäiva vormi põhjale.
Täidise jaoks võta virsikukompotist välja virsikud ja püreesta need saumikseriga (vedelikku ära pane, muidu läheb liiga vedelaks). Vahusta teises kausis toorjuust suhkruga, lisa ükshaaval munad ja sidrunimahl. Sega tärklis kaneeli ja muskaadiga ning lisa muna-toorjuustu segule.
Kalla täidis põhjale ja küpseta 175 kraadises ahjus ca 1 tund.
Küpsemise ajal valmista kate ehk sega hapukoor suhkru ja vanillisuhkruga.
Võta kook ahjust ning kalla peale hapukoorekate. Pane ahju tagasi ja küpseta veel 5-10 minutit.
Peale ahjust väljavõtmist pane vähemalt 3 tunniks kuni üleöö külma.
No comments:
Post a Comment